Do 18.9. izkoristi 10% popust na kategorijo športni pripomočki za trening, uporabi kodo: trening10

*popust velja le na izdelke ki niso v akciji!

Nijdam otroški nastavljivi rolerji - kotalke 3v1, velikost 29-32

85.00 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: SSN22AA02-29

Nijdam otroški nastavljivi rolerji - kotalke 3v1, imajo PU kolesa, trdote 82A, z ABEC 5 karbonski ležaji, 2x dvojno hitro zaklepanje, ter odstranljiv notranji čevelj iz poliamida s tiskom in poliestrsko oblogo.

Dodaj med priljubljene

Nijdam otroški rolerji - kotalke 3v1, ki so namenjeni manjšim otrokom, imajo možnost spreminjanja razporeditve koles. Par zadnjih koles zagotavlja odlično stabilnost in varnost med rolkanjem. Velikost čevlja se enostavno nastavi. Nastavljivi rolerji 3 v 1omogočajo 3 različne načine uporabe. Lahko jih uporabljate kot klasične rolerje, lahko nastavite sistem spredaj klasično, zadaj dva vzporedna kolesa, ali 2x2 kolesa. Ta način je zanimivpredvsem za manjše otroke oziroma začetnike.


Možnost dokupa rezervne zavore S, M, L

Lastnosti:
  • PP-čevelj,
  • nastavljivi v 4 velikostih s pritiskom na gumb na peti,
  • 2x dvojno hitro zaklepanje,
  • odstranljiv notranji čevelj iz poliamida s tiskom in poliestrsko oblogo,
  • PP podvozje,
  • Kolesa: PU trdote 82A,
  • velikosti koles: 29-32: 70 x 22 mm
  • ABEC 5 kroglični ležaji,
  • zavora: TPR 85A
  • kolesa prilagodljiva v različnih sestavah; quad (2x2), trike (1x1x2) in inline (1x1x1x1), Brand Nijdam®


OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO

NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG
Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli