OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Nijdam rolerji 52SJ različne velikosti 27-33

Koda: SS52SJ

Nijdam otroški nastavljivi rolerji 52SHI imajo 3-delni predoblikovan PP čevelj, PP podvozje, PU kolesa 63 x 24 mm, trdote 82A, ter kroglične ležaje ABEC 5. S pomočjo gumba na peti lahko spreminjate velikost rolerja.

Nijdam otroški nastavljivi rolerji 52SJ imajo 3-delni predoblikovan PP čevelj, PP podvozje, PU kolesa 63 x 24 mm, trdote 82A, ter kroglične ležaje ABEC 5. S pomočjo gumba na peti lahko spreminjate velikost rolerja. Zapnete jih s pomočjo dveh dvojnih hitrih zaponk. Rolerji Nijdam so odlična izbira za aktivno preživljanje prostega časa.
Lastnosti:
  • 3-delni predoblikovani PP čevlji
  • nastavljiva velikostih s pritiskom na gumb na peti
  • 2x dvojna hitra zapora
  • snemljiv notranji čevlje iz poliamida s podlogo iz poliestra
  • PP podvozje
  • Kolesa: PU 63 x 24 mm, trdote 82A,
  • Število koles: velikost 27/30 s 3 kolesi, druge velikosti s 4 kolesi
  • Kroglični ležaji: ABEC 5
  • 1x TPR zavora
  • Velikosti 27-30, 30-33, 34-37

OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO

NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG
Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 


Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   SS52SJ-27 SS52SJ-27 Nijdam rolerji 52SJ 27-30

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
66.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   SS52SJ-30 SS52SJ-30 Nijdam rolerji 52SJ 30-33

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
66.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli