HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


QW otroški rolerji Sulov IKKIB, S(31-34)

Redna cena :45.00 €

36.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: RUB-IKKIB-INL-S

Nastavljivi rolerji Sulov Ikkib, polmehak čevelj, plastično podvozje za rolerje, PVC kolesa 64 x 24 mm, nastavljiva velikost.

Dodaj med priljubljene
Rolerji Sulov Ikkib imajo kroglične ležaje ABEC 1. Čevelj se pritrjuje z vezalkami, velcro trakom in varnostno zaponko.
Lastnosti:
  • zunanji material: odporen PE, tehnični najlon, hladno odporen PVC
  • notranji material: najlon, udoben vložek, ki se prilagodi, nastavljiva velikost
  • Pritrjevanje: vezalke, velcro trak in varnostna zaponka
  • Kolesa: PVC, 64 x 24 mm
  • ležaji ABEC 1
  • 1x zavora TPR

OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO

NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG
Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli