OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

ROLERJI BALLOON - XS (29-32) - TRDA PLASTIČNA KOLESA

46.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: PY155XS

Rolerji Balloon so primerni za učenje rolanja, 2 zaponki, dvojna pena za udobje, sistem prezračevanja. ROLERJI IMAJO TRDA PLASTIČNA KOLESA

Dodaj med priljubljene
Rolerji Balloon imajo zapiranje na dve zaponki, dvojno peno za udobje, trpežna polikarbonat zavora. Ležaji ABEC 1 kolesa PVC - 62 mm, sistem prezračevanja, sistem za absorbcijo tresljajev. 
Lastnosti:
  • Zapiranje na dve zaponki
  • Dvojna pena za udobje
  • Zelo trpežna polikarbonat zavora
  • IFS - Individualna Fit-SISTEM
  • Ležaji ABEC 1
  • Kolesa PVC - 62 mm
  • Vent-System - sistem prezračevanja
  • SAS - sistem za absorbcijo tresljajev
  • Barva: belo-roza

OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO


NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG
Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.

Pred nakupom bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli