Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

ROLERJI LAGUNA White-Pink - XS (26-29)

65.00 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: PY0615XS

Nastavljivi rolerji Laguna imajo PU kolesa trdote 82A s karbon ABEC 5 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, Trust-Fit-SISTEM, ter trojni prezračevalni sistem.

Dodaj med priljubljene

Nastavljivi rolerji so narejeni iz zelo lahkega in trpežnega polikarbonata. Rolerji imajo ležaje Abec 5. Čevelj je oblazinjen z troslojno peno, ima trojni prezračevalni sistem, šok sistem za absorbcijo, ter 3 stopenjsko zapiranje: vezalke, velcro trak in varnostna zaponka.

Možnost spremembe v kotalke z dokupom nastavka :

kotalke laguna xs

Rolerjem lahko dokupite nadomestne zavore:

za velikost26-29

princess xs

Lastnosti:
  • Nastavljiva velikost
  • Material: lahek in trpežen polikarbonat
  • 3 stopenjsko zapiranje: vezalke, velcro trak in varnostna zaponka
  • Čevelj je oblazinjen z troslojno peno
  • Trust-Fit-SISTEM
  • Trojni prezračevalni sistem
  • SAS - Šok sistem za absorbcijo
  • Ležaji Abec 5
  • Barva: belo-roza,
  • Velikost: 26-29 19 cm - 21 cm

OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO

NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG
Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.

Pred nakupom  bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli