-15% POPUSTA NA CELOTNO KATEGORIJO POLETNI ŠPORTI DO 28.11. ---> KODA: BLKFRID15

Rolerji SportVida SZARO LEMON velikost 35-38

57.06 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: SV-LG0052

Rolerji SportVida SZARO imajo PU kolesa trdote 82A z ABEC 7 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, SAS - sistem za absorbiranje vibracij, ter prezračevalni sistem.

Dodaj med priljubljene
Rolerji SportVida SZARO imajo PU kolesa trdote 82A z ABEC 7 ležaji, tri stopenjsko zapiranje, SAS - sistem za absorbiranje vibracij, ter prezračevalni sistem. Rolerji SportVida SZARO so narejeni iz zelo lahkega in trpežnega polikarbonata, čevelj je oblazinjen z dvoslojno peno.
Lastnosti:
  • material: lahek in trpežen polikarbonat
  • 3 stopenjsko zapiranje: vezalke, velcro trak in varnostna zaponka
  • čevelj je oblazinjen z dvoslojno peno
  • Trust-Fit-Sytem - popolnoma prilagodljiv čevelj do stopala
  • Vent-System - prezračevalni sistem
  • SAS - Sistem za absorpcijo šoka - sistem za absorbiranje vibracij
  • ležaji ABEC 7
  • kolesa PU82A: 70 x 22 mm
  • barva: kot na sliki
  • podvozje: aluminij 

OPOZORILO!
UPORABLJAJTE ZAŠČITNO OPREMO


NI PRIMERNO ZA OTROKE LAŽJE OD 20KG
Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev saj otrok lahko pogoltne majhne dele. Obstaja tudi nevarnost zadušitve z vrečko!
Nikoli ne uporabljajte rolerjev brez priporočljive zaščitne opreme (čelade, ščitniki zapestij, kolen in komolcev) Uporabljajte zaščitno opremo v skladu z navodili proizvajalca. Rolajte na ravnih gladkih površinah, izogibajte se rolanju po ulicah, dovoznih cestah in površinah ki so mokre, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo. Naučite se pravilno zaustaviti in pasti. Ne rolajte ponoči ali ob zmanjšani vidljivosti. Učenje rolanja otrok mora biti pod nadzorom odgovorne odrasle osebe. Priporoča se stalen nadzor odraslih oseb. Pazite na majhne otroke. Otroci rolarjev ne smejo uporabljati v prometu! Pomembno je da otroci niso brez nadzora odrasle osebe! Potrebno je redno preverjati če so vsa kolesa in vijaki dobro zategnjeni! Zamenjajte obrabljena kolesa in zavore v skladu z navodili proizvajalca. Namenjeno rekreativnemu rolanju.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli