Camry električna rolka

246.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 12 mesecev

Koda: ELCR1032

Camry električna rolka, moč 700 w, največja hitrost do 15 km/h. Z enim polnjenjem lahko prevozite celo do 20 kilometrov. Nosilnost 120 kg. Električno dvokolo vam ponuja najnovejši in najbolj zabaven način vožnje na trgu. Vgrajeno ima baterijo s Samsung celicami.


Skuter rolka Camry predstavlja korak k evoluciji prevoza! Električna rolka omogoča izjemno zabavo kot vožnja z rolko, obenem pa je z njo popolnoma enostavno upravljati. Z gibanjem naprej ali nazaj pospešujete ali zavirate, z obračanjem posameznega stopala pa zavijate. Z enim polnjenjem lahko prevozite celo do 20 kilometrov, največja dosežena hitrost skuter rolke pa je 15 km/h.

Tehnične specifikacije:

  • Moč: 700W
  • Maksimalna hitrost: do 15km/h
  • Avtonomija baterije: 20km
  • Samsung baterija
  • Maksimalna nosilnost: 120kg
  • Zvočna in svetlobna opozorila
  • Čas polnjenja: 1,5 - 2 ure
  • Teža: 12,5 kg

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE!
OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok. 
Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki