Cruiser Board 28"- dožine 70 cm, ABEC 7, 60x45 mm kolesa

66.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Koda: SP202

Nova podoba cruiser longboarda. Enako odlična postavitev s svežim novim slogom in grafiko! Idealen za šolske torbe, dovolj majhen, da lahko vozi po prometnih mestnih pločnikih.

Dodaj med priljubljene
Cruiser Board 28", je odlična izbira za vse navdušence ekstremnih športov. 70cm deska iz javorja ponuja popolno kombinacijo stabilnosti in fleksibilnosti ter varnost pri vsakem manevru. PU kolesa zagotavljajo odlično stabilnost in oprijem na površini. Visoko zmogljivi ABEC 7 ležaji zagotavljajo zelo dobro vodljivost, visoke hitrosti in dobro natančnost. Deska ima nedrsečo pohodno površino. Primerna za vse izkušene uporabnike, ki si želijo novih izzivov. 
Lastnosti:
  • Dolžina: 70 cm
  • Širina: 17,75 cm
  • Medosna razdalja: 41,50 cm
  • Material: 10090 javor
  • Kolesa: Mindless Daily 60 x 45 PU
  • Ležaji: ABEC-7 Chrome Bearings
  • Nosilnost: 100 kg

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE!
OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA!
 
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli