HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


QW Longboard BEST SPORTING PIRATE CLUB 109x26 CM

Redna cena :119.00 €

95.20 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 12 mesecev

Koda: VS7007201

Longboard BEST SPORTING PIRATE CLUB, dimenzije 109x26 cm, je izdelan iz 9- slojnega kitajskega javorja, ima PU kolesa 70x51 mm, z ležaji ABEC 7 in nosilnostjo do 100 kg.

Dodaj med priljubljene
Longboard BEST SPORTING PIRATE CLUB je odličen longboard za začetnike. Ima klasično obliko, ki je široka in še izboljša lastnosti deske. Zgrajena je za deskanje po mestu na najbolj udoben način. Odlikujejo ga ležaji ABEC 7, ter odlična nosilnost kar do 100 kg. 
Tehnični podatki:
  • deska: 9- slojni kitajski javor
  • velikost: 109x26 cm
  • grip proti zdrsu
  • kolesa: 70x51 mm, PU
  • ležaji: ABEC 7 
  • podvozje: aluminij 7''
  • nosilnost: 100 kg
  • cilj: vožnja po mestu

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE!
OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA!
 
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok.


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli