HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

longboard Rasta Lion Pintail

55.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: HA0676

Longboard Rasta Lion Pintail odlikuje klasična oblika Pintail, velikosti 109 x 22,9 cm, iz 7 slojnega javorja, kolesa 65 x 36 mm, z ABEC 7 ležaji, nosilnost 65 kg.

Dodaj med priljubljene
Longboard Rasta Lion Pintail se ponaša s klasično obliko Pintail. Idealen je za začetnike!

Lastnosti:

  • Dimenzije: 109 x 22,9 cm
  • Material: 7 slojni javor
  • Podvozje: aluminij, 6.0'
  • Puše: 78A PU
  • Kolesa: 65 x 36 mm, PU 78A 
  • Ležaji: ABEC-7
  • Nosilnost: 65 kg

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE! 
OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA! 

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok. 


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli