Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Longboard Raven Cascada, 81,5 x 21,5 cm, 78A, ABEC9, 100kg

94.00 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: PYRAV_CASCADA

Longboard Raven Cascada, 8-slojni laminirana vezna deska, obojestransko profilirana, zelo močna, polirana - zaradi povečane fleksibilnosti zagotavlja veliko boljši nadzor, občutek deske in njeno odzivnost kot 9-slojna različica. Longoard ima velikost deske 81,5 x 21,5 cm, PU kolesa trdote 78A, velikosti koles 65 x 51 mm, z ABEC 9 chrome ležaji. Deska omogoča tesne zavoje ali manevriranje med stožci.

Dodaj med priljubljene
Longboard Raven Cascada je zasnovana za hitrost ter tesne zavoje ali manevriranje med stožci. Zaradi krajše dolžine longboarda je enostavno doseči visoko hitrost z minimalnim naporom. Kolesa s premerom 65 mm zagotavljajo zadostno stabilnost ne glede na hitrost in površino. Zahvaljujoč ostrim robom koles, longboard Raven Cascada zagotavlja največji oprijem tudi v ostrih ovinkih. Longboard Raven Cascada je idealen za vse terene: asfalt, park, tlakovane pločnike. Longboard ima dodatno ojačano aluminijasto podvozje, narejeno iz aluminija HS7000. Deska je izdelana iz osem slojne laminirane vezne plošče, ki zagotavlja odličen nadzor, občutek ter hitro odzivnost deske.
Lastnosti:
 • Dimenzija: 81,5 x 21,5 cm
 • 100% vrhunski klon Acer Platanoides
 • 8-slojni laminiran vezan les, profiliran na obeh straneh, zelo močan,
 • priporočamo 8-slojno različico, ki zaradi večje prilagodljivosti zagotavlja veliko boljši nadzor in odzivnost kot 9-slojna različica
 • Podvozje : ojačano, aluminij HS7000 in podstavek
 • Kingpin: črna 90A
 • Trak za oprijem: črn, nedrseč
 • Teža: 2,94
 • Uporabnikova teža: največ 100 kg
 • Kolesa: PU 65 x 51 mm
 • posebna peščena površina za boljši oprijem
 • Trdota koles: 78A
 • PU ULTRA HIGH REBOUND - visok odsevni parameter
 • Ležaji: ABEC9 Chrome 

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE!
OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA!
 
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli