Znesek nakupa za brezplačno pošiljanje smo iz 100€ znižali na 50€.  Uporabite lahko tudi kodo za 15% popusta na izdelke, ki niso v akciji: bozicek15 in do konca tedna nakupujete ceneje.

V primeru plačila ob prevzemu plačate le provizijo za odkupnino

Longboard Raven Neox, 104,2 x 23,5 cm, 78A, ABEC 9, 100kg

120.00 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: PYRAV_NEOX

Longboard Raven Neox, 8-slojni laminiran vezan les, velikost 104,2 x 23,5 cm, PU kolesa trdote 78A, velikosti 70 x 51 mm, z ABEC 9 ( 608RS krom) ležaji. Longboard je primeren za vožnjo po kateri koli površini: asfalt, park asfalt ali tlakovani pločnik.

Dodaj med priljubljene
Longboard Raven Neox je zasnovan za visoke hitrosti, daljše vožnje in gladko udobno vožnjo. Raven Neox spada med transportne / potovalne deske - najdaljše v družini longboard desk. Uporaba dolge deske vam omogoča, da z minimalnim naporom dosežete visoke hitrosti, k hitrosti pa pripomorejo tudi hitri ležaji z oznako abec 9. Peskana gumijasta kolesa s premerom 70 mm zagotavljajo najvišje udobje vožnje ne glede na doseženo hitrost, zato vožnja po neravnih površinah ni izziv. Podvozje deske je izdelano iz trpežnega aluminija HS7000, deska pa je izdelana iz osem slojnega laminiranega veznega lesa, deska je obojestransko profilirana, zelo močna, in polirana. Ta tip longboarda je idealen za tiste, ki si želijo hitro vožnjo, dobro stabilnost deske in uživajo v daljših relacijah.
Lastnosti:
 • Dimenzija: 104,2 x 23,5 cm
 • 100% vrhunski klon Acer Platanoides
 • 8-slojni laminiran vezan les, profiliran na obeh straneh, zelo močan,
 • priporočamo 8-slojno različico, ki zaradi večje prilagodljivosti zagotavlja veliko boljši nadzor in odzivnost kot 9-slojna različica
 • Podvozje : ojačano, aluminij HS7000 in podstavek
 • Kingpin: črna 90A
 • Trak za oprijem: črno-bel, nedrseč
 • Teža: 3,64
 • Uporabnikova teža: največ 100 kg
 • Kolesa: PU 70 x 51 mm
 • posebna peščena površina za boljši oprijem
 • Trdota koles: 78A
 • PU ULTRA HIGH REBOUND - visok odsevni parameter
 • Ležaji: ABEC9 Chrome 608RS krom

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE!
OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA!
 
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok.

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli