HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

PLASTIČNA ROLKA Z LED KOLESI, 22", ABEC 7, ROZA-MODRA

Redna cena :46.00 €

45.54 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: VS1030876

Kakovostna plastična rolka Enero, dimenzije 56 x 15 cm, ležaji ABEC 7, izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov. Namenjena tako začetnikom kot rekreativnim športnikom. Rolka se prilega v večino nahrbtnikov, zato jo lahko vzamete s seboj in je vedno na voljo. Plošča je iz kvalitetnega PVC materiala, prevlečena s proti zdrsno površino za optimalen oprijem.

Dodaj med priljubljene
Plastična plošča z poliuretanskimi kolesi, kar je idealno za vožnjo po mestu na preobremenjenih, grbinastih pločnikih. Zelo lahka in precej manjša od tipičnih rolke, kar omogoča enostavno in hitro spremembo smeri in popolno izvedbo gibanja. Non-slip površina preprečuje drsenje.
Tehnične lastnosti:
  • Material: plošča- PVC; kolesa- PU
  • Velikost plošče:56 x 15 x 1,5 cm
  • Velikost koles: 6 x 4,5 cm, LED kolesa, trdote 82A
  • Ležaji: ABEC 7
  • Nosilnost: 80 kg

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE!

OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA!
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok.


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli