OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

SkateboardSkateboarding je evergreen šport, ki nikoli ne gre iz mode, zato se tudi v našem podjetju trudimo, da bi kupcem ponudili vedno nove artaktivne modele klasične rolke. 

Skateboard je moderna rolka, ki je bila razvita v 20. stoletju. Posamezna rolka je sestavljena v osnovi iz osi s kolesi, ki je pritrjena na podvozje oz. na desko rolke s pomočjo vijakov in matic. Na vrhnjem delu ima deska samolepilni prijemni trak, ki z grobo površino nudi boljši oprijem. Deska, ki je glavni del skateboarda ima nagnjen oziroma ukrivljen rep in nos. Grafika se najpogosteje pojavlja na dnu deske. Za blaženje udarcev pripomore podložka skateboarda, ki je sestavljena iz gume in plastike.

Skateboard vrhunske izdelave

Sama deska skateboarda je najpogosteje sestavljena iz sedmih plasti tankega furnirja in plast ali iz šestih plasti furnirja in ene plasti ogljikovih vlaken, ki povečujejo trdnost in vzdržljivost deske.
Pri nakupu lahko izbirate med osnovnimi cenovno ugodnimi modeli, ki so primerni za čiste začetnike in otroke, ki se z tem športom šele spogledujejo. Med osnovnimi modeli pogosto najdete tudi manjše različice tako imenovane mini rolke ali pa rolke s podvozjem, ki je bolj pomaknjeno k koncem rolke za večjo stabilnost.  Dražji modeli so namenjeni nadaljevalcem in  poznavalcem, ki se s tem športom že dlje ukvarjajo ali tistim, ki si enostavno že v štartu želijo kvalitetnejše rolke.

Navdušencem skatebordanja je v Sloveniji od leta 2019 na voljo tudi Skejt park. Le ta se nahaja v Mariboru in je med mladimi izredno priljubljen. Manjše skejt parke lahko najdete tudi v drugih mestih po Sloveniji.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli