DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

Nijdam plastična rolka 22.5" • SUNSET CRUISER 57 x 15 cm

54.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: SSN30BA04

Nijdam plastična replika najbolj popularne peny board rolke ima desko iz kakovostne plastike in aluminija, ima ojačana lita rebra na profilu dna, dimenzije 57 cm x 15 cm, ABEC 5 z nosilnostjo 100 kg. Rolka ima aluminijasto podvozje in platišča iz umetne mase, kolesa PU odlitje, jedro s krakom iz PP, 60 x 39 mm.

Dodaj med priljubljene
Nijdam plastična replika je kakovostna 22.5" plastična rolka izdelana iz kakovostnih in trpežnih materialov. Namenjena je tako začetnikom kot rekreativnim športnikom. Rolka se prilega v večino nahrbtnikov, zato jo lahko vzamete s seboj in je vedno na voljo. Plošča je iz kvalitetnega PVC materiala, prevlečena s proti zdrsno površino za optimalen oprijem. Ta rolka se ponaša z aluminijastim podvozjem in platišči iz umetne mase iz PU spojenega jedra, dimenzije 57 x 37 mm.
Lastnosti:
  • Material: plastika / aluminij
  • Dimenzija: 57 cm x 15 cm
  • Kolesa iz umetne mase iz PU spojenega jedra, dimenzije 60 x 39 mm
  • Ležaji: ABEC 5
  • Podvozje: aluminijasto 3,5"
  • Nosilnost: Razred A 50-100 kg
  • Ojačana lita rebra na profilu dna
  • Zgornja nedrseča površina

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE!

OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA!
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok.


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli