Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

rolka skateboard Enuff Dreamcatcher Orange / Yellow 7.25" x 29.5

100.00 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Koda: STENU2750ORA/YEL

Skateboard rolka ENUFF Dreamcatcher ima desko narejeno iz 7 slojnega kakovostnega javorja, dimenzije 18,41 x 74,93 cm, kolesa velikosti 53 mm,trdote 99A, ABEC 7 ležaji. Deska je trpežna, z nosilnostjo do 100 kg.

Dodaj med priljubljene
Skateboard rolka ENUFF Dreamcatcher je primerna za otroke nad 10 let starosti, začetnike kot tudi bolj izkušene uporabnike. Kolesa velikosti 53 mm, trdote 99 A, ABEC 7 ležaji. Deska ima nosilnost 100 kg.
Lastnosti:
  • Material 7-plastni visoko kakovostni javor
  • Podvozje: 129mm Enuff Decade
  • Puše: PU Cast SHR 95A
  • Kolesa: 53 mm, trdote 99A
  • kroglični ležaji: ABEC 7 crom
  • Velikost: 18,41 x 74,93 cm
  • Nosilnost: 100 kg

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE!

OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA!
 
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok.


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli