Miklavž pri nas nakupuje  ceneje, saj pri nakupu uporabi kodo miklavz15  :)  Kodo lahko uporabiš tudi ti in pridobiš 15% popusta na vse* 

*Iz akcije so izvzeti že znižani izdelki, koda je aktivna do 6.12.

ROLKA UTOP BOARD City, ABEC 5, 78 x 20 cm, 95a, 100kg

37.00 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Koda: SP28302

Rolka UTOP BOARD SKULL City je popolna začetniška rolka, kot nalašč za vse, ki se želijo naučiti deskanja.Velikost deske 82 x 21 cm.

Dodaj med priljubljene
Rolka skateboard UTOP BOARD SKULL City ima srednje vbočen in poudarjen nosom in repom. Skateboard deska je primerna za vse starosti. Rolka ima aluminijasto podvozje in desko iz ruskega javorjevega lesa. Kolesa PU 59 A, velikosti 54 x 36 mm, z ABEC 5 krom ležaji. Deska ima nosilnost 100 kg.
Lastnosti:
  • Material deske: ruski javorjev les
  • Podvozje: 5 " iz aluminija
  • Kolesa: PU 54 x 36 cm
  • kroglični ležaji: ABEC 5
  • velikost: 82 x 21 cm
  • Nosilnost: 100 kg

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE!

OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA!
 
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok.


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
SKATEBOARD ROLKA Legend ABEC 5
akcija

SKATEBOARD ROLKA Legend ABEC 5

45.00 € 36.00 €
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli