POSLOVALNICA JE PONOVNO NORMALNO ODPRTA ZA OGLEDE IN PREVZEME.

Skateboard DREWNIANA ENERO, abec 7, PU 80A, 79x20x9cm

41.80 €

Zaloga: dobavljivo po: 5. avgust 2021

Garancija: 0 mesecev

Koda: VS1030951

Skateboard rolka DREWNIANA ENERO je namenjena rekreativni vožnji. Idealna je za začetnike. Skateboard deska je izdelana iz 9 slojnega kitajskega javorja.

Dodaj med priljubljene
Skateboard rolka DREWNIANA ENERO iz 9 slojnega kitajskega javorja, ima štiri univerzalna kolesa s premerom 54 mm. Uporabljena mešanica materialov zagotavlja uporabniku udobje med vožnjo in visoko odpornost proti obrabi. Kolesa, ki so vključena v komplet, popolnoma ustrezajo ravnim, trdim površinam, kot je asfalt. Podvozje iz aluminija še povečajo zanesljivost vožnje.
Lastnosti:
  • material: 9 slojni kitajski javor
  • velikost: 79 x 20 x 9 cm
  • nedrseča površina
  • kolesa: PU, 54 x 36 mm (guma), trdote 80A
  • ležaji: ABEC-7
  • aluminijasto podvozje
  • največja obremenitev: 85 kg

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE!

OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA!
 
Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok.


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli