HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

skateboard Pro Trinity Rasta 20.32X 80,01 CM, abec 9

55.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: HA2100

Rolka Pro Trinity Rasta je popolna skateboard deska velikosti 80,01 x 20.32 cm, kolesa PU kolesa 52 x 32mm, abec 9 ležaji, primerna tako za začetnike kot tudi izkušene deskarje. Deska je primerna za vse, ki se želijo ukvarjati z deskanjem.

Dodaj med priljubljene
Rolka skateboard Pro Trinity Rasta s srednje vbočenim in poudarjenim nosom in repom. S popolno konstrukcijo iz 7-slojnega kitajskega javorja, izredno kakovostnimi kolesi je deska odlična za mlajše otroke, ki se želijo preizkusiti v deskanju.

Lastnosti:

  • Velikost : 80,01 x 20.32 cm
  • Paluba - tradicionalno oblikovana
  • Material: 7-slojni kitajski javor 
  • Podvozje: 5″ v surovem stanju
  • Puše: PU 97A
  • Kolesa: 52mm x 32mm 97a
  • Ležaji: ABEC 9 
  • Nosilnost: 100 kg 

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE! 
OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA! 

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok. 


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli