NOVO: OSEBNI PREVZEMI MOŽNI SAMO S PLAČILNO KARTICO ALI PO PREDRAČUNU!

skateboard Rookie Skull Fade 19.05 X 78.74 CM

55.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: HA9576

Rolka Rookie Skull Fade je popolna skateboard deska velikosti 19.05 X 78.74 cm, kolesa PU kolesa 50 x 30 mm, abec 7 ležaji za začetnike kot tudi bolj izkušene deskarje. Deska je primerna za vse, ki se želijo ukvarjati z deskanjem.

Dodaj med priljubljene
Rolka skateboard Rookie Skull Fade s srednje vbočenim in poudarjenim nosom in repom. S popolno konstrukcijo iz 9-slojnega javorja, izredno kakovostnimi kolesi je deska odlična za mlajše otroke, ki se želijo preizkusiti v deskanju.

Lastnosti:

  • Velikost : 19.05 X 78.74 cm
  • Paluba - tradicionalno oblikovana
  • Material: 9-slojni  javor 
  • Podvozje: 5″ v surovem stanju
  • Puše: PU 92A
  • Kolesa: 50mm x 30mm 
  • Ležaji: ABEC 7
  • Nosilnost: 100 kg 

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE! 
OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA! 

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok. 


Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli