HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

SKATEBOARD SUPER BOARD ABEC 5 REAPER

25.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: SP201-04

Rolka SUPER BOARD v motivu smrti, je popolna začetniška in vmesna trikovska deska, kot nalašč za vse, ki se želijo naučiti deskanja. Velikost deske 78,7 x 20 cm.

Dodaj med priljubljene
Rolka skateboard SUPER BOARD ima srednje vbočen in poudarjen nosom in repom. Skateboard deska je primerna za vse starosti. Rolka ima aluminijasto podvozje in desko iz kanadskega javorja. Kolesa PU velikosti 54 x 36 mm, z ABEC 5 ležaji. Deska ima nosilnost 100 kg.

Lastnosti:

  • Material kanadski javor
  • Podvozje: 5 " iz aluminija
  • Kolesa: PU 95A velikosti koles: 54 x 36 mm
  • kroglični ležaji: ABEC 5
  • velikost: 78,7 x 20 cm
  • Nosilnost: 100 kg

OPOZORILA:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! IZDELEK NIMA ZAVORE! 
OBVEZNA JE UPORABA ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE JE POTREBNO NOSITI ŠPORTNE COPATE!
IZDELEK JE ŠPORTNI REKVIZIT IN NI IGRAČA! 

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele katere otrok lahko pogoltne! Priporočljiva starost : od 8 let dalje! Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej dobro preverite pritrjene sestavne dele! Redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. Rolka ni namenjena skokom, trkom ali akrobatskim trikom. Ne uporabljajte v bližini vozil ali drugih predmetov. Izogibajte se vožnji po ulici ali mokrih površinah dovoznih cestah in površinah ki so posute z listjem, pokrite z peskom, gramozom in umazanijo ! Mokri pogoji privedejo do zdrsa. Ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Izdelek uporabljajte previdno saj zahteva veliko spretnosti da bi se izognili padcem ki bi povzročili poškodbe! Izdelek ne vsebuje zavor. Embalaža ni igrača, z njo se otrok lahko poškoduje. Pred uporabo jo odstranite izven dosega otrok. 


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli