DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

Set ščitnikov za odrasle Nijdam črni L velikosti

45.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: SSN61EF01-L

Set ščitnikov Nijdam, v črni barvi je namenjen zaščiti rok in nog pri športih kot so rolanje ali rolkanje.

Dodaj med priljubljene

Ščitniki Nijdam zagotavljajo standardno zaščito pred padci in trki med vožnjo ter standardno udobje, medtem ko rolate, rolkate oziroma pri ostalih športih.

Pritrjevanje z Velcro trakom omogoča hitro montažo.


Set:

2 ščitnik za kolena

2x ščitnik za komolce

2x ščitnik za roke

N61EF01-MAATTABEL

Lastnosti:
  • Ščitniki za rolanje
  • zapenjanje z velcro trakom
  • Barva: črna
  • Material: udobna, čvrsta EVA pena z mrežnim pokrovom, PE material, ki blaži udarce

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli