Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Ščitniki za roke, komolce in kolena roza modri, velikost M

15.00 €

Zaloga v našem skladišču: DA

Koda: SV-KY0002-M

Set hardshell otroških ščitnikov je namenjen zaščiti rok in nog pri športih kot so kotalkanje, rolanje ali rolkanje. Ščitnik je opremljen z trdnim pokrovom odpornim na udarce, in Eva pena podlogo za dodatno udobje in absorbcijo udarcev. Odpornost na nizke temperature.

Dodaj med priljubljene

Set ščitnikov je idealen za mlade, ki imajo radi kotalkanje, rolanje, rolkanje ali vožnjo s skirojem. Ta komplet vključuje kolenske blazinice, komolčne blazinice in zaščito za zapestje, z elastičnimi trakovi. Ščitnik je opremljen z trdnim pokrovom odpornim na udarce, in Eva peno podlogo za dodatno udobje. in absorbcijo udarcev


Kit vključuje:

2 ščitnik za kolena

2x ščitnik za komolce

2x ščitnik za roke


Velikosti:
velikost cm

obseg
kako izbrati prave ščitnike

Velikosti:
velikost cm
obseg
kako izbrati prave ščitnike

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom ščitnikov bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli