HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Ščitniki za rolkanje L modro-sive barve

17.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: SV-KY0008-L

Par ščitnikov za kolena, komolce in nadlahti, za uporabo na rolerjih, rolkah, skirojih itd.

Dodaj med priljubljene
Klasični ščitniki za kolena / komolce vam bodo zagotovili dobro raven zaščite in udobja med uporabo rolerjev, rolk, longboarda, skiroja…. Paket vsebuje en par ščitnikov, ki jih lahko uporabite na kolenih ali komolcih z izjemno majhno težo in dobro odpornost na udarce zahvaljujoč uporabljenim materialom. Ščitniki spadajo v razred učinkovitosti 1 - ščitniki, primerni za običajne športe.
Lastnosti:
  • velikost: L
  • barva: modro-siva
  • za komolce, kolena in nadlahti
  • narejeni iz EVA pene, PE materiala, umetno usnje
  • pritrditev z velcro trakovi
  • odlično prileganje
OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom ščitnikov bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 
Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli