DELAVNI ČAS TOREK 16.7. 9-16h

Ščitniki za rolkanje Nijdam parth defender črno modri- različne velikosti

Koda: SSN61ED01

Set otroških ščitnikov za rolanje Nijdam je namenjen zaščiti rok in nog pri športih kot so rolanje ali rolkanje. Izdelani so iz kakovostnega PE materiala z dodatkom EVA pene.

Vrhunska urbana pustolovščina se začne tukaj! Oblecite svoj novi zaščitni komplet Nijdam Special Edition Path Defender, vzemite nekaj za vožnjo in se pridružite prijateljem na odlični vožnji. Ta komplet s ščitniki je posebej zasnovan za najmočnejše in malo starejše drsalce. Robustna zasnova in materiali, odporni na udarce, skupaj tvorijo trpežen in udoben komplet drsalne opreme. Komplet je primeren za otroke in najstnike in je na voljo v velikostih M in L. Ščitniki so super udobni: izdelani so iz močne EVA pene s prevleko iz 600D najlona. Ta nastavljiva rolkarska oprema nudi maksimalno zaščito in je tudi videti odlično. V kompletu so ščitniki za komolce, zapestje in kolena. Uporabljate jih lahko med drsanjem, rolkanjem, vožnjo s skirojem, BMX-om, itd.. Pojdimo!

Pred nakupom ščitnikov bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

  • Glavne blazinice: udobna, robustna pena EVA s prevleko iz 600D najlona
  • Zaščitne kapice: PE z zakovicami za blaženje udarcev
  • Vsak element je nastavljiv zahvaljujoč elastičnim trakom in zapiralom na ježka
  • Komplet vključuje 1 par komolčnikov, 1 par ščitnikov za zapestja in en par ščitnikov za kolena
  • Komplet ustreza trenutnim varnostnim standardom
OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.


Pred nakupom ščitnikov bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   SSN61ED01-L SSN61ED01-L Ščitniki za rolkanje Nijdam parth defender črno modri- velikost L
novo

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
32.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   SSN61ED01-M SSN61ED01-M Ščitniki za rolkanje Nijdam parth defender črno modri- velikost M
novo

Zaloga: DA

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
32.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli