Ščitniki za rolkanje Nijdam Rose sivo roza različne velikosti

Koda: SSN61EC02

Set otroških ščitnikov za rolanje Nijdam je namenjen zaščiti rok in nog pri športih kot so rolanje ali rolkanje. Izdelani so iz kakovostnega PE materiala z dodatkom EVA pene ter zračne mrežaste tkanine.

Set otroških ščitnikov za rolanje Nijdam je namenjen zaščiti rok in nog pri športih kot so rolanje ali rolkanje. Izdelani so iz kakovostnega PE materiala z dodatkom EVA pene ter zračne mrežaste tkanine. Set otroških ščitnikov za rolanje Nijdam zagotavljajo standardno zaščito pred padci in trki med vožnjo ter standardno udobje, medtem ko rolate, rolkate oziroma pri ostalih športih. Za boljše zračenje ter posledično večje udobje med nošenjem skrbi mrežasta tkanina. Zapenjajo se s praktičnim elastičnim trakom z ježkom.

KIT VSEBUJE:

2 ščitnik za kolena
2x ščitnik za komolce
2x ščitnik za roke


 Velikosti:


kako izbrati prave ščitnike
Ščitniki za rolkanje Nijdam white out sivo roza G

LASTNOSTI:
  • Material: PE, EVA pena
  • Ščitniki za rolanje
  • zapenjanje z velcro trakom
  • Barva: kot na slik

OPOZORILO!

Zaščitna oprema kot so čelada in ščitniki vas ščiti pred manjšimi poškodbami površinske narave. Čelada in ščitniki ne varujejo vitalne dele pred nepopravljivimi poškodbami. Nikoli ne pozabite obleči zaščitne opreme pred rolanjem, rolkanjem, kolesarjenjem. Vedno previdno rolajte, kolesarite ali rolkajte saj vas tudi najboljša oprema ne more popolnoma zaščititi. Ščitniki niso namenjeni za akrobatsko ali hitrostno kotalkanje, rolanje, rolkanje. Zaščitni set ne omogoča zaščite uporabnika pred poškodbami v kolikor je hitrost med uporabo prekoračena. Zaščita je mogoča le kot osnova za lažje poškodbe, udarce v statične objekte/površine pri nizki oziroma normalni hitrosti. Ščitniki niso namenjeni za zaščito pri resnih padcih. Ne bodo vas zaščitili pri trku z premikajočimi vozili. Zavedajte se da vsakršna kontaminacija, sprememba, ali zloraba nevarno zmanjša učinkovitost ščitnikov in poslabša varnost. Spremembe v okolju kot na primer temperatura , bistveno zmanjša učinkovitost ščitnikov. Noben ščitnik ne more popolnoma preprečiti poškodb. Otroci čelad ne smejo uporabljati pri plezanju ali drugih dejavnostih kjer obstaja možnost obešanja/zadušitve če se otrok zatakne z čelado. Lahka čelada je zasnovana le za rolanje, kotalkanje, vožnjo z kolesom. Za pravilno pripravo in uporabo vseh delov shranite navodila za kasnejšo uporabo.

Pred nakupom ščitnikov bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 


Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   SSN61EC02-M SSN61EC02-M Ščitniki za rolkanje Nijdam Rose sivo roza M

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
24.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   SSN61EC02-L SSN61EC02-L Ščitniki za rolkanje Nijdam Rose sivo roza L

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
24.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   SSN61EC02-S SSN61EC02-S Ščitniki za rolkanje Nijdam Rose sivo roza S

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija:  12 mesecev
Kol.:
24.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli