HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

SkiroSkiro postaja vse bolj priljubljena oblika prevoza

Skiro je v zadnjih letih postal eno izmed najbolj priljubljenih prevoznih sredstev. Proizvodnje in uporabe skirojev nikakor več ne moremo omejiti samo na skiroje za otroke, pač pa je vse bolj priljubljen tudi skiro za odrasle. Ker je uporaba skiroja postala precej razširjena so se razvile tudi različne vrste skirojev. Tako lahko dan danes posegamo po skirojih za trike, ki so posebej prilagojeni za izvajanje različnih skokov in drugih akrobacij. Navadno so izdelani iz nekoliko tršega a lažjega materiala, imajo nižje krmilo ter manjša kolesca. So zelo okretni in odlično vodljivi. Njihovo nasprotje predstavljajo večji in udobnejši skiroji z velikimi (velikokrat napihljivimi kolesci), ki ponujajo udobno vožnjo. Takšni skiroji se največkrat uporabljajo kot prevozno sredstvo, ki nas pripelje iz enega kraja do drugega. Priljubljeni so predvsem v mestih. 

Pri izbiri skiroja – pa naj gre za skiro za odrasle ali za otroke – moramo najprej pomisliti, v kakšne namene bomo skiro uporabljali. Ko se odločimo ali nam bo skiro služil kot prevozno sredstvo ali pa ga bomo uporabljali za izvajanje različnih vratolomnih podvigov, je potrebno poskrbeti tudi za ustrezno zaščitno opremo. Ne glede na način uporabe se je dobro odločiti vsaj za čelado. Če pa se odločimo za nakup skiroja za trike, poleg tega kupimo še ščitnike za kolena in komolce. 

Skiroji za vsakogar

Iščete otroški skiro, skiro za trike, skiro z vzmetenjem, skiro z veliki kolesi, skiro z napihljivimi kolesi ali skiro za odrasle? Oglejte si našo široko ponudbo kvalitetnih skirojev po ugodnih cenah. Ta priljubljen rekreativni pripomoček se razlikuje glede na starost, težo, stabilnost in material. Če ne veste kakšen skiro kupiti, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali o nakupu primernega. Na voljo so tudi dodatki za skiroje.


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli