HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

rezervni deli za skiro kot so vilice, vijaki, podvozja, krmila, distančnikiVsak izmed nas si kdaj zaželi nečesa novega. Nič drugače ni, ko pride do skiroja. Lahko ga naravnost obožujemo, vendar pride trenutek, ko bomo na njem pričeli nekaj pogrešati. Seveda pa se lahko zgodi tudi, da bo del našega skiroja obrabljen in bo tako potreben menjave. Če ga ne želimo zamenjati, si ga lahko tudi popravimo. Na spletni strani G-sport si oglejte dodatke za skiroje. Tako si lahko na rabljenem skiroju zamenjate ročke, kolo ali obe kolesi, ležaje, krmilo, izrabljeno zavoro itd. V kolikor želimo le novi dodatek za skiro, ki bo popestril in poskrbel za tisto »nekaj novega«, bomo prav tako vse potrebno našli v spletni trgovini G-sport. Nasploh vsak skiro kdaj potrebuje nov dodatek ali rezervni del, bodisi gre za novo kolo, bodisi za hupo. V tej kategoriji najdeš vse, kar je potrebno za vzdrževanje. Ročka za skiro, rezervno kolo, nalepke za popestritev skiroja, zavoro, zračnico, krmilo, hupo in še mnogo drugih pripomočkov lahko najdeš na tej strani. Naj tvoj skiro zablesti v vsej svoji veličini.
Velikokrat skiro potrebuje nova kolesca. Pri nas lahko izbiraš lahko med kvalitetnimi kolesci, ki ti bodo omogočala izvajanje različnih trikov ali pa ti bodo zagotovila hitrejšo vožnjo skozi vsakdanji živ žav v mestu. Videz svojega najljubšega skiroja lahko nekoliko spremeniš tudi z novimi ročkami za skiro. Pri nas ti ponujamo pester nabor ročk s katerimi boš popolnoma spremenil izgled skiroja. Trenutno med najbolj priljubljene spadajo Slamm Pro Bar Grips ročke, ki so udobne in trdne in omogočajo dober oprijem za ohranjanje nadzora. Ker je na skiroju zelo pomemben tudi oprijem, pa smo v trgovini G sport pripravili tudi gripe za skiro, ki bodo poskrbeli, da bo vožnja varna in prijetna.

Vas zanima nasvet kako izbrati prave dele za vaš skiro? Preberite naš blog---> klik klik ter blog o nasvetih za pravo izbiro koles


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli