OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Gripi in nalepke za skiro

Vsak ljubitelj skirojev si želi, da bi njegov skiro izgledal vrhunsko, zato si lahko v ponudbi ogledate širok nabor gripov in nalepk. Nalepke lahko uporabite za okrasitev, ne le skiroja temveč tudi čelade, mobilnega telefona, itd. Medtem so gripi popolna nadgradnja ali nadomestni del, ki zagotavljajo prijetno platformo in nov videz vašega skiroja.

Za vožnjo na optimalni ravni potrebujete kvaliteten grip na skiroju. Tudi če niste tako dobri v vožnji, boste še vedno potrebovali dober grip, da boste med vožnjo ostali na skiroju in enostavno izvajali trike.

grobost
Nekateri gripi so izjemno oprijemljivi, kar je zaželeno za ekstremne uporabnike, vendar bo grob trak hitreje obrabil čevlje. Manj grob oprijemni trak, manj obrabi čevelj, hkrati pa zmanjša vašo zmogljivost in sposobnost obvladovanja skiroja. 


Enostavnost odstranitve in uporabe
Nič ni bolj groznega kot odstraniti dotrajani trak ki se vztrajno trga. Kar bi lahko trajalo 5 minut se zlahka spremeni eno uro praskanja in krempljanja po lepljivem brusnem papirju. Običajno kakovostnejši oprijemni trak ne bo imel tovrstnih težav. Izkušnje kažejo da dlje kot obdržite originalni grip na skiroju, težje in težje ga je odstraniti. Večkrat kot namestite trak na skiro, lažje vam bo šlo. Če želite za svoj denar dobiti največ, si kupite skateboard grip in ga razrežite po obliki skiroja. Za rolko namenjen list v večini zadostuje za 2 skiroja, vendar prvo naredite obliko na papir in ko ste popolnoma prepričani, da je oblika ustrezna to prerišite na grip.


Elegantnost
Obstaja veliko vzorcev in modelov. Velika izbira barv in vzorcev vam omogoča da izrazite svoj stil. Z malo umetniške žilice lahko grob enobarven grip pobarvate z akrilnimi barvami in skiroju ali rolki dodajte svoj pečat.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli