Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

rezervni deli za skiro kot so vilice, vijaki, podvozja, krmila, distančniki

V naši ponudbi delov za skiroji boste našli prav vse, kar potrebujete za popravilo in nadgradnjo vašega skiroja. Izbirate lahko med vijaki za skiro za trike ki so na voljo v različnih dolžinah saj se širine osi med skiroji razlikujejo. Na voljo so vam tudi rezervne zavore za različne velikosti koles in za različne načine vpetja. Če se vam zaradi extremne uporabe uniči podvozje, ga lahko pri nas kupite v različnih modelih in sicer: klasična podvozja, ki se uporabljajo z navojnimi vilicam ali pa podvozje, ki ustreza zaprtemu hic sistemu. Na voljo so vam različne objemke za skiro, ki se razlikujejo po številu vijakov, načinu zategovanja ter barvah da boste barvno usklajeni. Imamo tudi različne modele nadomestnih krmil za skiroje. Pegsi oziroma tačke, ki jih montirate na kolesa skiroja, da lažje izvajate trikce so vam na voljo v različnih barvah tako da lahko poljubno kombinirate z vašim skirojem. V ponudbi imamo občasno tudi trakove za nošenje skiroja, torbe, hupe, zvonce, podstavke in puše oz., distančnike. Puše in distančnike morate izbirati glede na velikost, ki jo potrebujete, zato je dobro premeriti vaš skiro. Poskrbite, da bo vaš skiro deloval brezhibno in vam nudil užitek ter zabavo med vožnjo. V kolikor imate težavo z izbiro primernih delov za skiro vam bomo z veseljem svetovali. Če niste vešči popravila pa lahko vsak skiro prinesete v naš servis kjer vam bomo pomagali z popravilom.

Razvrsti po:

Ležaji Bestial Wolf INTEGRATED
akcija

Ležaji Bestial Wolf INTEGRATED

31.50 € 23.63 €
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli