HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


ročke za skiro, različne oblike in materialiNudimo vse dele, ki jih potrebujete za zamenjavo oziroma nadgradnjo skiroja. Ponujamo ročke iz pene in gume različnih blagovnih znamk. Ne obremenjujte se če vaš skiro ni enake znamke kot ročke iz naše ponudbe, ki jih želite kupiti, saj so ročke univerzalne. Pri izbiri bodite pozorni le na dolžino ročke. Pokličite nas ali pošljite e-pošto za nasvet.

Katere ročke so prave zame?

Tukaj je nekaj pomembnih stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri ročk.

Cena - Cena je pogojena z kvaliteto, višji kot so stroški, boljšo kakovost boste verjetno dobili.
Stopnja spretnosti - vsi modeli so primerni za začetnike in rekreativce, za bolj izkušene v ekstremnih trikih ali uporabo v skate parku bi priporočili ročke višjega cenovnega razreda. Bolj kot se boste učinkovito prijeli, več samozavesti boste imeli, ko boste izvajali trike v skate parku ali se vozili s prijatelji.
Pena ali guma- Večina skirojev za odrasle ima ročaje iz pene, ki dobro poskrbijo za udobje in osnovno uporabo. Dražji modeli imajo ročke, ki so ergonomsko oblikovane in narejene iz gume. Skiroji za trike imajo po navadi gumijaste ročaje. Take ročke imajo boljši oprijem in daljšo življenjsko dobo zaradi nazobčane površine. Ročke so dokaj enostavno zamenljive zato priporočamo, da izberete tako obliko, material in barvo kot vam ustreza!

Ročke iz pene
Če prisegate na ročke narejene iz pene, potem bi bilo škoda kupovati drugačne. Na skiro jih je zelo enostavno namestiti, saj jih morate samo potisniti naprej, potem ko ste na krmilo nanesli nekaj milnice.
Prednosti penastih ročk so enostavna namestitev, udoben mehak udoben oprijem, hkrati pa ponujajo resnično varno in tesno prileganje, zato so zelo pogosto uporabljene na skirojih za odrasle.

Ročke iz gume
So zelo mehke, preprečijo poškodbe kože na rokah in dobro držijo oprijem. V kompletu dobite tudi stranske čepke. Prednosti gumiranih ročk je, da se dobijo v številnih privlačnih barvah, imajo super močan oprijem z dvema zamaškoma in so super udobne. Videti so bolj unikatno kot drugi ročaji za skiroje za trike. So precej mehkejše, kar ima veliko koristi tudi za BMX kolesarje.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli