BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE V TEM TEDNU

v primeru plačila po povzetju imate le strošek za plačilo provizije v znesku 1,5€

Otroški skirojiKaj je lahko lepšega, kot da vidimo svoje najmlajše razposajene in razigrane, kako se podijo po dvorišču s svojimi prijatelji? Danes jim lahko to brezskrbno otroštvo še nekoliko polepšamo. Priskrbimo jim lahko namreč otroški skiro, ki si ga verjetno želi prav vsak malček – pa tudi tisti nekoliko večji otrok. Za najmlajše je primeren nakup trikolesnega skiroja, ki bo poskrbel, da otrok med vožnjo ne bo izgubil ravnotežja, tako pa bo hkrati preprečil tudi številne padce.

Otroški skiro prilagojen vašemu otroku

Za tiste malo večje otroke, se seveda lahko odločimo za nakup skiroja z dvema kolesoma. Pri tem moramo biti pozorni na izbiro višine skiroja. Ne glede na to, za koga skiro kupujemo, pa moramo vedno poskrbeti tudi za zaščito. Zato je nujno, da poleg skiroja nabavimo še čelado. 

V trgovini G-sport smo poskrbeli tudi za najmlajše, saj v naši ponudbi najdete tudi otroški skiro. Na voljo so s 120,125 in 145 mm premerom koles. Med otroci so zelo priljubljeni skiroji v živih barv. Zato G-sport nudi skiroje v modri, roza, beli ali zeleni barvi. Po večini pa so skiroji pisani in v vseh omenjenih barvah. Med deklicami še posebej so priljubljeni skiroji v roza odtenkih s slikami risanih junakov. Med ponujenimi skiroji boste videli, da tudi otroške skiroje delimo po velikosti. Za svojega otroka torej lahko izberete otroški skiro višine 125 mm, ki je primeren za otroke že od 4 leta dalje ali skiro višine 145 mm ki je primeren za malo večje otroke in zgodnje najstnike.

Imamo pa tudi tri in štiri kolesne, tako da se za vsakega otroka najde popolni skiro. Razlikujejo se v barvi, teži in možnostmi namestitve krmila. Glede vprašanj smo vam na voljo.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli