do 22.3. izkoristi 15%popust* na skiroje, uporabi kodo: skiro15

do 20.3. izkoristi 10%popust* na kotalke in rolerje, uporabi kodo: pisanka23

*Popust velja na izdelke ki niso v akciji

3 kolesni skiro Meteor TUCAN DINOSAUR LED kolesa, nastavljiva višina

48.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: HS22556

Trikolesni skiro meteor je izdelek, ki bo razveselil vsakega otroka, s kolesi z LED diodami pa bo izstopal v množici.

Dodaj med priljubljene

3-stopenjska nastavitev višine bo omogočila popolno prilagoditev krmila otrokovi višini, torzijska prednja kolesa pa bodo poskrbela za stabilnost in lažje manevriranje. Relativno velika platforma in ročaji, opremljeni z amortizerji, ki absorbirajo energijo udarca volana ob podlago, povečujejo udobje in varnost vožnje. Skiro je izdelano iz aluminija in plastike, zaradi česar je zelo trpežen in lahek. Vsi povezovalni in varnostni vijaki so izdelani iz jekla, kar zagotavlja trajnost povezav.

Ne pozabite, da vožnja s skirojem ni samo zabava. Z vožnjo na njem bo vaš otrok vadil občutek za ravnotežje in koordinacijo.

Živahna barva bo zagotovo všeč vsakemu otroku. Super je kot darilo.

Lastnosti:

 • Material: aluminij, PP plastika, najlon
 • Kolesa: PU
 • Premer koles: 110 mm in 80 mm
 • Ležaji: ABEC 7
 • Ročaji: guma
 • Premer ročajev: 3,5 cm
 • Širina volana: 26 cm
 • Dimenzije podesta: 30 cm x 11 cm
 • Višina: nastavljiva, 3-stopenjska (vsakih 5 cm)
 • Največja višina: 60 cm (merjeno od ploščadi)
 • Teža: 1,7 kg
 • Maksimalna teža uporabnika: 50 kg
 • Zavora: Noga na zadnjem kolesu
 • Izdelek je namenjen otrokom starejšim od 3 let


OPOZORILO:
NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE!V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!


Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.

Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. Pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele, redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.

Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. Skiro ni namenjen skokom, trikom ali akrobatskim trikom. IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškoduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti dele s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!

Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli