HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

skiro Lifefit montana 125mm, max 50kg

39.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: RUSCO-ALU-125-1

Skiro Lifefit Montana je zaradi svojega čudovitega dizajna še posebej priljubljen pri najstniških deklicah. Skuter Lifefit Montana lahek okvir iz 50% aluminija, kolesa 125 mm PU, trdote 80A, z ležaji ABEC 5, nosilnost 50 kg.

Dodaj med priljubljene
Skiro Lifefit Montana je zložljivo, krmilo ima udobno oblazinjen, nedrseč oprijem. Nastavljivo krmilo ima višino, ki se lahko nastavi na več položajih, maksimalno na višini 88 cm. Po končani vožnji ga lahko preprosto postavite na tačko ali prenašate, saj ima priložen trak. Ima kolesa PU 125 mm, trdote 80A, z abec 5 ležaji in zadnjo nožno zavoro. Nosilnost je 50 kg. 

Lastnosti:

  • lahek okvir iz 50% aluminija
  • kolesa: 125 mm PU, trdote 80A
  • ležaji: ABEC 5
  • nastavljiva višina krmila: 63,5 / 75,5 / 79,5 / 84 / 87,5 cm
  • ročaji iz pene
  • Pohodna površina: 40 x 9,8 cm z nedrsečim zaključkom
  • Uporabna pohodna površina: 34,5 x 9,5 cm 
  • Nosilnost: 50 kg

OPOZORILO:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE! V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let. 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. Pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele, redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. 
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. Skiro ni namenjen skokom, trikom ali akrobatskim trikom. IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.  Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškoduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti dele s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki

Skiro Girl 125 mm, ABEC 7 / 70 kg
akcija
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli