OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Razvrsti po:

Otroški skiroji z večjimi kolesiSkiro je odlično prevozno sredstvo in bo skrajšal pot v šolo ali vrtec ter športno obarval proste popoldanske urice. Danes si skoraj vsak otrok želi skiro, vendar hitro nastane dilema kakšen skiro izbrati, da bo čimbolj ugodil otroškim željam in potrebam. V tej kategoriji najdete klasičen tip skiroja, ki se uporablja za vožnjo in ni namenjen za skakanje ter izvajanje trikov. Če iščete skiro za skakanje poglejte v kategoriji skiroji za trike.
Otroški skiro z velikostjo koles 145 mm je primeren za otroke od 5 leta dalje, tudi za malo manj spretne, saj se z otroci hitro privadijo na vožnjo po dveh kolesih. Manjši skiro ali celo 3 kolesni skiro bi pri tej starosti prehitro prerastli.
Vsak izmed skirojev ima po višini nastavljivo krmilo. Ročke so izdelane iz udobne pene, pohodna površina pa je tako kot pri ostalih skirojih prevlečena z proti drsno nalepko. Določeni modeli skirojev so opremljeni z tačko ali trakom za nošenje. Vsi modeli imajo zadnjo nožno zavoro, nekateri pa imajo tudi dodatno ročno zavoro. Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami, ki so primerne za dekleta ali fante.. Med seboj se razlikujejo po maksimalni možni obremenitvi in kvaliteti ležajev ki je določena z oznako ABEC in številko. Večja kot je številka poleg oznake, boljša je kvaliteta ležajev. Nekateri modeli z nosilnostjo 100kg bodo z lahkoto zdržali tudi vožnjo odraslih oseb.
V ponudbi imamo tudi rezervne dele za skiro med katerimi se najdejo tudi LED nadomestna kolesa za skiroje, ležaji, gripi in ročke. Izrabljene dele lahko z osnovnim orodjem in malo spretnosti zamenjate sami ali pa skiro prinesete v naš servis, kjer bomo rešili vašo težavo. Glede podrobnejših informacij nas zmeraj lahko kontaktirate.

 

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli