Tri kolesni skiro Croxer Arielle z LED kolesi in nastavljivo višino, 50 kg

39.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: PYS-ARIELLE

Skiro Croxer Arielle z LED kolesi je skiro posebne oblike s 3 kolesi, ki poskrbijo za stabilnost skiroja, saj otrok lahko še nima dovolj ravnotežja. Skiro ima stabilno ogrodje in krmilo ki je nastavljivo v 3 različnih višinah. Nosilnost 50 kg.


Skiro Croxer Arielle z LED kolesi je atraktivne oblike, ki bo navdušilo vaše malčke. Otroški skiro Croxer Arielle, je trikolesni skiro, namenjen otrokom, ki začenjajo svojo športno pustolovščino. Struktura trikolesnega skiroja omogoča lažje obdržati ravnotežje, ter pomaga razvijati motorično koordinacijo. Skiro je zasnovan s posebnim poudarkom na izvirno in prefinjeno obliko. Pohodna površina je opremljena z grafiko proti drsenju, ki omogoča, udobno vožnjo. Namenjen je za otroke, starejše od 2 let, ter teže do 50 kg, ki se uporabljajo pod nadzorom odraslih. Posebnost je nastavljiva višina krmila.

Lastnosti:

  • Osvetljeni LED-kolesci (vsi)
  • Zelo lahek in trpežen kompozitni okvir
  • Nastavitev višine krmila v 3 korakih (75cm / 81cm / 87cm)
  • Višina krmila od pohodne površine: (70cm / 76cm / 81cm)
  • Ležaji: ABEC-7 
  • Sprednje kolo: PU 120mm, trdote 82A
  • Zadnje kolo: PU 80mm, trdote 82A
  • Pohodna površina: 32 x 13,3 cm
  • Največja teža: 50 kg
  • Višina pohodne površine: 5 cm

OPOZORILO:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE! V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let. 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. Pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele, redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. 
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. Skiro ni namenjen skokom, trikom ali akrobatskim trikom. IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.  Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškoduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti dele s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli