Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Skiro Alice 145 mm z LED kolesi

69.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: PYALICE

Skiro Alice, kolesa 145mm z LED kolesi ter ležaji ABEC 9, trdote 82A je kot nalašč za otroke za potovanje v šolo ali zabavo na prostem.

Dodaj med priljubljene
Skiro Alice  odličen skiro s srednje velikimi kolesi, namenjen otrokom. Idealen je za vožnjo v šolo. Skiro je opremljen z enim od najpreprostejših sistemov zlaganja, ter z LED kolesi, velikosti 145 mm kolesi, ki bodo lepo ohranjali hitrost in tekočo vožnjo. Skiro Alice je odlična izbira za vsakogar, ki si želi olajšati življenje na poti!
Lastnosti:
  • Nastavljive velikost krmila
  • Enostaven sistem zlaganja
  • Nosilni trak
  • Kick stojalo
  • Kolesa: LED velikosti 145mm, 82A
  • Zavora: velika kovinska zadnja zavora
  • Ležaji: Abec-9
  • Nastavljiva višina krmila: 75 - 97,5 cm
  • Največja teža uporabnika: 100 kg
  • Teža: 4,25kg

OPOZORILO:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli