OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Razvrsti po:

Skiro Frenzy 250/215 mm
akcija

Skiro Frenzy 250/215 mm

od 179.99 € 178.19 €

Skiro za odrasleSkiroji za odrasle so široko uporabni

Ker tudi starejši želimo ohraniti otroka v sebi, boste v naši ponudbi našli tudi skiro za odrasle. Tako se lahko ob vožnji sprostiš in uspešno pripelješ na zaželeni cilj. Skiroji za odrasle so primerni za vsakogar, ki želi obuditi nostalgijo na otroštvo. Ne odlašaj na jutri in si hitro izberi svojega ter si zagotovi obilico zabave in sproščenih trenutkov. 

Skiroji za odrasle so se v zadnjih letih precej razvili, saj so postali zelo široko uporabljani. Danes lahko izbiramo med različnimi vrstami kvalitetnih skirojev. Vsak se odloči za skiro, ki bo zadostil njegovim potrebam. V kategoriji skiroji za odrasle bomo našli široko paleto različnih skirojev. Do takšnih, ki so namenjeni najstnicam in najstnikom, do takšnih ki so klasične oblike in enotne najpogosteje črne ali sive barve. Skiroji pa se med seboj ne razlikujejo le po velikosti in barvi. Izbirate lahko različna vzmetenja na skirojih, različne vrste koles, različne materiale konstrukcije, ki so povezani tudi z maksimalno nosilnostjo skiroja, z ali brez samostoječe nogice, sprednjo zavoro in še in še.

Udobni skiroji za odrasle z vzmetenjem

Če naša potreba narekuje nakup udobnega prevoznega sredstva, ki nas bo pripeljalo iz točke a do točke b, pa se nam ponujajo nekoliko bolj udobni skiroji z vzmetenjem. Ti so večji, imajo višje krmilo, poleg tega pa so večja tudi kolesa skiroja. Kolesa so velikokrat celo napihljiva in tako ponujajo veliko mero udobja pri vožnji. Takšni skiroji so najbolj priljubljeni v mestih, kjer je razdalja sicer relativno velika, vendar nas mestna gneča na cestah odvrača od tega, da bi uporabili avto ali javni prevoz.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli