BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE V TEM TEDNU

v primeru plačila po povzetju imate le strošek za plačilo provizije v znesku 1,5€

Skiro Frenzy 205mm, dvojna zavora, ABEC 7, 100 KG

Koda: STFR205DB

Skiro Frenzy FR205DB ima PU lita kolesa 205 mm, trdote 82A,ležaji ABEC 7 in dvojno zavoro. Nosilnost je 100 kg. Skiro Frenzy FR205DB je kot nalašč za otroke in odrasle, za potovanje v šolo / delo ali zabavo na prostem.

Skiro Frenzy FR205DB, PU kolesa 205mm, trdote 82 A, ABEC 7 ležaji, je narejen iz visokokakovostnega materiala, udobni ročaji, z nožnim ter ročnim zavornim sistemom. Skiro je primeren za otroke in odrasle, za vožnjo na delo ali v šolo. Krmilo je tudi nastavljivo po višini, tako da ga lahko individualno prilagodite vozniku.
Lastnosti:
 • Sistem za enostavno zlaganje
 • Aluminijasto stojalo
 • nastavljiv trak za nošenje
 • kolesa: PU lita kolesa205mm, trdote 82A
 • Sistem z dvojno zavoro za roke in noge
 • Ležaji: Abec 7
 • Max. teža uporabnika: 100kg
 • Višina: 87-96 cm
 • Dolžina: 91cm
 • Širina: 49cm
 • Teža: 4,76 kg

OPOZORILO:
NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE!V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok! 

 


Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   STFR205DB-CHA STFR205DB-CHA Skiro Frenzy 205mm, dvojna zavora, ABEC 7, 100 KG, champagne barva
akcija
Preveri zalogo Garancija:  3 mesecev
Kol.:
159.99 € 158.39 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli