HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Skiro Frenzy 250/215 mm

Koda: STFR250

Skiro Frenzy FR250, sprednje kolo 250mm, zadnje kolo 215mm, z ležaji ABEC 7, trdote 82A je kot nalašč za otroke in odrasle, za potovanje v šolo / delo ali zabavo na prostem.

Skiro Frenzy FR250 je odličen skiro z nastavljivo višino krmila do 113 cm, ter udobnimi ročaji, namenjen odraslim in otrokom. Idealen je za vožnjo na delo ali šolo, ter na potovanju. Skiro je opremljen z preprostim sistemom zlaganja, ter z 250 mm kolesi spredaj in 215mm kolesi zadaj, ki bodo lepo ohranjali hitrost in tekočo vožnjo. Skiro Frenzy FR250 je odlična izbira za vsakogar, ki si želi olajšati življenje na poti!
Lastnosti:
 • Nastavljive velikost krmila z udobnimi ročaji
 • preprost sistem zlaganja
 • Nosilni trak
 • Kick stojalo
 • Kolesa: 250 mm spredaj in 215 mm zadaj, 82A
 • Zavora: Ekstrudirana osvetljena
 • Ležaji: Abec-7 ležaji
 • pohodna površina: 6061 aluminij, 58 cm x 15 cm
 • Največja teža tekača: 100kg
 • Nastavljiva višina: 103-108-113 cm
 • Širina ročice: 47 cm
 • Dolžina: 102 cm
 • Teža: 4,5KG
 • Starost: 8+

OPOZORILO:
NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE!V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

 

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

 


Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   STFR250/Č STFR250/Č Skiro Frenzy 250/215 mm črn
akcija
Preveri zalogo Garancija:  3 mesecev
Kol.:
179.99 € 178.19 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   STFR250/R STFR250/R Skiro Frenzy 250/215 mm rdeč
akcija
Preveri zalogo Garancija:  3 mesecev
Kol.:
179.99 € 178.19 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli