SKIRO CLOUDI 145 MM - G-aport

Skiro Cloudi 145 mm

49.90 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES28994

Zložljiv skiro Spokey Cloudi, 145 mm kolesa, abec 7, nosilnost 100kg, nastavljiva višina do 92 cm, mehak oprijem, teža 2,8 kg.


Zložljiv skiro Spokey Cloudi je odličen skiro s srednje velikimi kolesi, namenjen odraslim in otrokom. Idealen je za vožnjo na delo ali šolo, ter na potovanju. Skiro Cloudi je opremljen tudi z nožno zavoro, ki omogoča, da prilagodite hitrost vožnje na obstoječih razmerah. Krmilo je nastavljivo do 92 cm višine. Ta model je opremljen s posebnim trakom , ki olajša prenašanje skiroja, potem ko je zložen. Skiro je primeren za rekreacijsko vožnjo, vožnjo v mestu in v parku.

Lastnosti:

 • material: 50% aluminij, 50% kovina
 • barva: bela / svetlo modra
 • dimenzije: stopinje 47 x 10,5 cm
 • višina: max. 92 cm
 • ležaji: ABEC 7
 • kolesa: PU 145mm, trdote 80A
 • Teža : 2,8 kg
 • dodatna oprema: trak za nošenje
 • max. nosilnost: 100 kg
 • starostna meje: 5+
 • zavora: nožna

OPOZORILO:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE! V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let. 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. Pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele, redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. 
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. Skiro ni namenjen skokom, trikom ali akrobatskim trikom. IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.  Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškoduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti dele s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt

Sorodni izdelki