HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Skiro Frenzy 205mm, dvojna zavora, ABEC 7, 100 KG, Rose barva

176.40 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 3 mesecev

Koda: STFR205DB-ROSE

Skiro Frenzy FR205DB ima PU lita kolesa 205 mm, trdote 82A,ležaji ABEC 7 in dvojno zavoro. Nosilnost je 100 kg. Skiro Frenzy FR205DB je kot nalašč za otroke in odrasle, za potovanje v šolo / delo ali zabavo na prostem.

Dodaj med priljubljene
Skiro Frenzy FR205DB, PU kolesa 205mm, trdote 82 A, ABEC 7 ležaji, je narejen iz visokokakovostnega materiala, udobni ročaji, z nožnim ter ročnim zavornim sistemom. Skiro je primeren za otroke in odrasle, za vožnjo na delo ali v šolo. Krmilo je tudi nastavljivo po višini, tako da ga lahko individualno prilagodite vozniku.

Lastnosti:

 • Sistem za enostavno zlaganje
 • Aluminijasto stojalo 
 • nastavljiv trak za nošenje
 • kolesa: PU lita kolesa205mm, trdote 82A
 • Sistem z dvojno zavoro za roke in noge
 • Ležaji: Abec 7 
 • Max. teža uporabnika: 100kg
 • Višina: 87-96 cm
 • Dolžina: 91cm
 • Širina: 49cm
 • Teža: 4,76 kg

OPOZORILO:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE!V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let. 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. 
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov.  IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.  Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok! Sorodni izdelki

Skiro Frenzy 230/180 mm v2
akcija

Skiro Frenzy 230/180 mm v2

od 183.75 € 165.38 €
Skiro FRENZY 215MM rdeč ali zelen
akcija

Skiro FRENZY 215MM rdeč ali zelen

od 189.00 € 141.75 €
Skiro Frenzy 250/215 mm
akcija

Skiro Frenzy 250/215 mm

od 225.75 € 180.60 €
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli