OBVEŠČAMO VAS, DA POSLUJEMO NEMOTENO, 
VENDAR OMOGOČAMO SAMO BREZKONTAKTNI OSEBNI PREVZEM PREHODNO NAROČENIH IN PLAČANIH IZDELKOV.

PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU  S PLAČILNO KARTICO NI VEČ MOŽNO.

OGLED IN PROBAVANJE ARTIKLOV V POSLOVALNICI NI MOGOČ.  

 

OB IZBIRI DOSTAVE NAROČENEGA - V IZOGIB OSEBNIM STIKOM Z DOSTAVLJALCEM NAPROŠAMO ZA IZBIRO PLAČILA PREKO PREDRAČUNA

SKIRO METEOR URBAN A.4.,200 mm, ABEC-7, 100kg

66.15 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 6 mesecev

Koda: HS22763

Skiro METEOR URBAN A.4 ima PU kolesa 200 mm, ležaje ABEC -7. Nosilnost je 100 kg. Skiro URBAN A.4. je kot nalašč za otroke in odrasle, za potovanje v šolo / delo ali zabavo na prostem.

Dodaj med priljubljene
Skiro METEOR URBAN A.4 , PU kolesa 200 mm, z ABEC 7 ležaji, je narejen iz visokokakovostnega materiala, udobni ročaji, z nožnim zavornim sistemom. Skiro je primeren za otroke in odrasle, za vožnjo na delo ali v šolo. Krmilo je tudi nastavljivo po višini, tako da ga lahko individualno prilagodite vozniku. Skiro je narejen iz aluminija. 

Lastnosti:

  • Sistem za enostavno zlaganje
  • Aluminijasto stojalo 
  • kolesa: PU 200mm
  • Ročke iz gume
  • Ležaji: Abec 7 
  • Max. teža uporabnika: 100kg
  • Max višina skiroja (merjeno od tal): 78 cm
  • Max višina skiroja (merjeno s platfrome): 87 cm 
  • Dimenzije pohodne površine: 55x11,3 cm
  • Teža: 3,7kg

OPOZORILO:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE!V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let. 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. 
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov.  IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.  Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok! Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli