HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Razvrsti po:

Skiro za trikeSkiro za trike poskrbi za popolno adrenalinsko zabavo


Šport in zabava združena v eno je nekaj najlepšega, kar si lahko zamislimo.  Prav to nam omogoča preprost, a zelo zabaven pripomoček – skiro. 

V spletni trgovini G-sport imamo na voljo velik izbor popularnih skirojev za trike. Primerni so za različne starosti in se razlikujejo v barvi, teži, materialu, stabilnosti, ... Skiro za trike je posebna vrsta skiroja, ki je primerna tudi za nekoliko bolj divjo in adrenalinsko vožnjo. Z njim lahko izvajamo različne skoke, obrate in trike, ki jih s klasičnim skirojem nikakor ne moremo izvajati. Pri izbiri skiroja za trike ali stunt skiroja je zelo pomembno, da ima skiro kvalitetna kolesca ter trdno ogrodje, ki se pri izvajanju akrobacij ne bo poškodovalo, nam pa bo zagotovilo varnost, ki jo potrebujemo. 

V naši ponudbi najdete tudi druge cenovno ugodne, osnovne modele kot tudi skiroje višjega cenovnega ranga za zahtevnejše uporabnike. Skiro za trike postaja čedalje bolj priljubljen med mladino, zato pohiti in si priskrbi svojega. Ko se odločate za nakup skiroja za trike preverite celotno ponudbo, nato pa še preverite mnenja uporabnikov. Namreč ugotovili boste, da se vam morda na začetku bolj splača kupiti malo dražji skiro, ki pa vam bo kasneje prihranil stroške vzdrževanja. Nekateri med njimi nudijo boljše sisteme krmilnih ležajev, večjo kvaliteto ogrodja itd. 

Če imate vprašanje glede izdelkov nas kontaktirajte. Poleg tega lahko v naši ponudbi zasledite tudi veliko dodatkov za skiroje. Vaš skiro ne ponuja želene stabilnosti? Poskrbite za nov grip za skiro in vašo vožnjo spet naredite varno in prijetno. Ste se nekoliko naveličali videza skiroja? Poskrbite za nalepke za skiro ali za nove ročke in naredite svoj skiro za trike spet zabaven.

Ne glede na to kako kakovosten je skiro, bo potreboval redno vzdrževanje, saj se z uporabo krmilo razrahlja, zavora in kolesa pa obrabijo. urejeno

Več o tem, kako se skiro vzdržuje, preberite v našem blogu.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli