OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Skiro za trike Switch Neo Chrome, 110 mm 85a abec 9, 100 kg, višina 85 cm

260.00 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: PYSWITCH_NEO

Skiro za trike Switch Neo Chrome je freestyle skiro višine 85 cm, iz ogljikovega jekla za trdnost in majhno težo, ima PU 110 x 24 mm kolesa, z ABEC 9 kromirani ležaji, zaprt tip podvozja in zaprt kompresijski sistem - HIC. Nosilnost je 100 kg. Skiro je primeren za izvedbo tudi zahtevnejših trikov, udeležbo na pump-track progi, primeren za najstnike, odrasle in izkušene uporabnike.

Dodaj med priljubljene
Skiro stunt Switch Neo Chrome je nastal kot visoko zmogljiv model za freestyle vožnjo. Krmilo iz ogljikovega jekla vam omogoča, da prosto opravljate različne, celo najtežje trike v rotaciji za 360 stopinj. Trojna vgradnja krmila omogoča zelo dinamično in agresivno vožnjo. Skiro za skakanje Switch Neo Chrome ima PU 110 mm kolesa, nanj pa lahko montirate tudi 100 mm kolesa. Skiro ima ABEC 9 ležajeobjemko iz izredno vzdržljivim aluminijem in 4 vijaki, aluminijasto platformo, zaprt tip podvozjaintegrirane krmilne ležaje, krmilo z ogljikovega ojačanega jekla, širine 53,5 cm in z vzdržljivim krmilnim kompresijskim sistemom - HIC. Nosilnost je 100 kg. Skakalni skiro Switch Neo Chrome je primeren tako za freestyle vožnjo, za izvajanje zahtevnejših trikov, kot tudi vožnjo po U-rampah. Zaradi izjemne stabilnosti omogoča izvedbo zahtevnejših trikov. Kvalitetni ročaji iz gume tudi ob potenju zagotavljajo odličen oprijem. Posebna kolesa 110 mm in ABEC 9 chrome ležaji zagotavljajo nizek kotalni upor in največjo stabilnost. Izjemna vzdržljivost in eleganca v enem. Skiro je primeren za najstnike, odrasle in izkušene uporabnike. 


Vabimo vas, da si preberete tudi naš blog, kjer smo opisali kakšen je dober skiro za trike in vzdrževanje skiroja za trike.  

Lastnosti:
 • Y-oblika - stopnja 1 - izredno robustna oblika iz serije Evolution
 • Premium High Carbon Steel - ogljikovo jeklo za vzdržljivost in majhno težo
 • Zagotavlja odličen oprijem z gumijastimi ročaji iz serije Ultra Grip
 • Ležaji: Abec-9 Karbonski
 • Vrhunska visoko kakovostna kolesa 'PUC
 • Zaprt tip podvozja
 • Višina krmila: 85 cm
 • Kolesa velikost: 110x 24mm
 • Nedrseča obloga
 • Največja dovoljena teža: 100 kg
 • Kompresijski sistem - HIC sistem
 • Teža: 3,92 kg
 • Primeren za vožnjo po U-rampah
 • Primeren za pump track proge
 • Dovoljeno skakanje na desko

OPOZORILO:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBLEKE! V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov. IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico. Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškoduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli