OBVEŠČAMO VAS, DA POSLUJEMO NEMOTENO, 
VENDAR OMOGOČAMO SAMO BREZKONTAKTNI OSEBNI PREVZEM PREHODNO NAROČENIH IN PLAČANIH IZDELKOV.

PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU  S PLAČILNO KARTICO NI VEČ MOŽNO.

OGLED IN PROBAVANJE ARTIKLOV V POSLOVALNICI NI MOGOČ.  

 

OB IZBIRI DOSTAVE NAROČENEGA - V IZOGIB OSEBNIM STIKOM Z DOSTAVLJALCEM NAPROŠAMO ZA IZBIRO PLAČILA PREKO PREDRAČUNA

Stunt skiro SLAMM SPECTRUM ,višina 86,5cm 110mm, ABEC9, 100 kg

199.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 6 mesecev

Koda: STSL1765

Izjemno vzdržljiv stunt skiro Slamm Spectrum je freestyle skiro, namenjen tako odraslim kot izkušenim uporabnikom, ima PU 110 mm kolesa, z kromiranimi ležaji ABEC 9, trdote 88 A, aluminijasta platforma dimenzije 12,2x 52 cm, zaprt tip podvozja. Nosilnost je 100 kg.

Dodaj med priljubljene
Stunt skiro Slamm Spectrum je freestyle skiro, ima PU 110 mm kolesa z ABEC 9 ležaji, trdote 88 A, aluminijasta platforma dimenzije 12,2 x 52 cm. Nosilnost je 100 kg. Stunt skiro Slamm Spectrum za freestyle vožnjo po U-rampah in za trike. Skiro je zelo kakovostne izdelave in ima izjemno stabilno zasnovo kar omogoča izvajanje trikov. Zaradi zelo nizke stojne plošče je tudi težišče pomaknjeno bolj proti tlem in je zaradi tega izboljšana tudi kontrola vožnje. Široka razdalja ročajev na krmilu omogoča boljšo kontrolo nad skoki in triki. Kvalitetni ročaji iz gume tudi ob potenju zagotavljajo odličen oprijem. Posebna kolesa z 110 mm in ABEC 9 ležaji zagotavljajo nizek kotalni upor in največjo stabilnost. Skiro je primere za odrasle, izkušene uporabnike in za vožnjo po U-rampah. 

Vabimo vas, da si preberete tudi naš blog, kjer smo se razpisali na kaj biti pozoren pri  nakupu skiroja in rednem vzdrževanju skiroja 

SLAMM Skiro za trike navodila za uporabo.doc

LASTNOSTI:

 • Dimenzije platforme: 12,20 x 52 cm
 • Aluminijaste kovane vilice
 • Kolesa: PU 110m Astro 88A
 • ležaji: ABEC 9, kromirani
 • Zavora: 110mm Convex Carbon steel kompozitna zavora
 • Višina: 86,5 cm
 • Dolžina: 71 cm
 • Širina: 60 cm
 • Teža: 3,90 kg
 • Priporočena starost: 8+ let
 • Primeren za U-rampe 
 • Izjemno vzdržljiv okvir
 • zaprt tip podvozja
OPOMBA: Zaradi prenosa zvoka na ohišje zadnjega dela skiroja, je zadnje kolo med vožnjo glasnejše kot sprednje. 

OPOZORILO:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE!V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let. 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. 
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov.  IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.  Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok! 

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki

Skiro Frenzy 230/180 mm v2
akcija

Skiro Frenzy 230/180 mm v2

od 183.75 € 165.38 €
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli