Stunt skiro SLAMM URBAN VII ČRN 110x24, ABEC9, 100 kg

Redna cena :189.00 €

183.33 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 3 mesecev

Koda: STSL1505B

Stunt skiro Slamm Urban VII Extreme je freestyle skiro, ima PU 110 mm kolesa z Nylon jedrom, ABEC 9 ležaji, trdote 88 A, aluminijasta platforma dimenzije 11,5 x 48,25cm. Nosilnost je 100 kg.Stunt skiro Slamm Urban VII Extreme je freestyle skiro, ima PU 110 mm kolesa z Nylon jedrom, ABEC 9 ležaji, trdote 88 A, aluminijasta platforma dimenzije 11,5 x 48,25cm. Nosilnost je 100 kgStunt skiro Slamm Urban VII Extreme za freestyle vožnjo po U-rampah in za trike. Skiro je zelo kakovostne izdelave in ima izjemno stabilno zasnovo kar omogoča izvajanje trikov. Zaradi zelo nizke stojne plošče je tudi težišče pomaknjeno bolj proti tlem in je zaradi tega izboljšana tudi kontrola vožnje. Široka razdalja ročajev na krmilu omogoča boljšo kontrolo nad skoki in triki. Kvalitetni ročaji iz gume tudi ob potenju zagotavljajo odličen oprijem. Posebna kolesa z Nylon jedrom, 110 mm in ABEC 9 ležaji zagotavljajo nizek kotalni upor in največjo stabilnost.

Lastnosti:

 • Okvir: aluminij
 • Ročaji: guma, ki ne drsi
 • ojačana jeklena T-palica
 • Dimenzije platforme: 11,5 x 48.25 cm
 • kolesa: PU 110mm Nylon Core, trdote 88A
 • ležaji: ABEC 9
 • Višina: 83,5 cm
 • Dolžina: 68 cm
 • Širina: 52cm
 • Teža: 3,6 kg
 • Priporočena starost: 8+ let
 • Največja teža uporabnika: 100 kg

OPOZORILO:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE!V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let. 
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov. 
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov.  IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.  Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo! 
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli