Ponovno smo omogočili osebni prevzem spletnih naročil, ogled izdelkov v poslovalnici ni možen

 IZBERITE PLAČILO PO PREDRAČUNU, da se izognete nepotrebnim osebnim kontaktom  

DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI V VEČINI PRIMEROV  5-10 DNI OD NAROČILA

Spartan Skiro Stunt XXL moder, višina 95cm, 200 mm ABEC 7, 100 kg

Redna cena :78.75 €

66.94 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: SP229902

Spartan Skiro Stunt XXL je freestyle skiro, ima PU 200 x 30 mm kolesa, z ABEC 7 ležaji, krmilo višine 95 cm. Nosilnost je 100 kg.

Dodaj med priljubljene
Spartan Skiro Stunt XXL je freestyle skiro, ima PU 200 x 30 mm kolesa, z ABEC 7 ležaji, krmilo višine 95 cm. Nosilnost je 100 kg.Skiro Spartan Stunt XXL za freestyle vožnjo in trike. Skiro je zelo kakovostne izdelave in ima izjemno stabilno zasnovo kar omogoča izvajanje trikov. Zaradi zelo nizke stojne plošče je tudi težišče pomaknjeno bolj proti tlem in je zaradi tega izboljšana tudi kontrola vožnje. Široka razdalja ročajev na krmilu in prečno držalo omogočajo boljšo kontrolo nad skoki in triki. Kvalitetni ročaji iz gume tudi ob potenju zagotavljajo odličen oprijem. Posebna kolesa 200 x 30 mm in ABEC 7 ležaji zagotavljajo nizek kotalni upor in največjo stabilnost. Posebno debela kovina in ojačani varjeni šivi nudijo maksimalno stabilnost. Sponka s tremi dodatnimi vijaki skrbi, da sta krmilo in sprednje kolo čvrsto povezana. 

Vabimo vas, da si preberete tudi naš blog, kjer smo se razpisali na kaj biti pozoren pri  nakupu skiroja in rednem vzdrževanju skiroja 

SPARTAN Skiro za trike navodila za uporabo.doc

Tehnični opis:

 • Robusten in vzdržljiv okvir
 • Jeklene vilice, premera 33 mm
 • nedrseča stopalna površina iz aluminija
 • fiksno enodelno krmilo za dodatno trpežnost med skoki
 • BMX ročaji
 • udobni gumijasti ročaji
 • sodobna oblika, visokokakovostna barva
 • ležaji: ABEC 7 
 • kolesa: PU 200 x 30 mm 
 • teža: 4,5 kg
 • višina krmila od tal 95cm
 • nosilnost: 100 kg
 • Primeren je za odrasle in otroke
 • Standard: EN 14619
 • Barva: črna / modra
 • Ni primeren za U-rampe 

 

OPOZORILO:

NOSITI JE POTREBNO ZAŠČITNO OPREMO! NI ZA UPORABO V PROMETU! OBVEZNA JE UPORABA ZAŠČITNE ČELADE, ŠČITNIKOV ZA KOLENA IN KOMOLCE TER ZAŠČITNE OBELEKE!V ČASU UPORABE IZDELKA OBVEZNO NOSITI ČEVLJE Z RAVNIM PODPLATOM ALI ŠPORTNE COPATE!

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebije majhne dele, kateri lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne! Priporočamo za starejše od treh let.
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe! Skiro mora sestaviti odrasla oseba. pri sestavljanju bodite pazljivi. Pred vsako uporabo preverite brezhibnost vseh delov, še posebej preverite in privijte pritrjene dele redno preverjajte zategnjenost matic in vijakov.
Ne uporabljajte v bližini vozil in drugih predmetov.  IZOGIBAJTE se vožnji po ulicah, mokrih površinah, pesku, listju, blatu in podobno! Mokri pogoji privedejo do zdrsa, obstaja možnost krajše zavorne poti in zmanjša vidljivost. Izdelka ne uporabljajte v mraku zaradi slabe vidljivosti in slabega pregleda nad okolico.  Skiro je potrebno uporabljati previdno saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem, trkom zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe. Embalaža ni igrača! Z njo se otrok lahko poškuduje! Pred uporabo je potrebno odstraniti skupaj z deli s katerimi je izdelek pritrjen. Shranite jo saj vsebuje pomembne informacije in navodila. Vsebina in barva se lahko razlikuje od prikazanega na sliki. Pazljivo preberite navodila in opozorila in jih shranite za kasnejšo uporabo!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli