Znesek nakupa za brezplačno pošiljanje smo iz 100€ znižali na 50€.  Uporabite lahko tudi kodo za 15% popusta na izdelke, ki niso v akciji: bozicek15 in do konca tedna nakupujete ceneje.

V primeru plačila ob prevzemu plačate le provizijo za odkupnino

Svetlobni tekaški odsevniki

Kako izbrati odsevno opremo

Tek je varen šport dokler, se tekač obnaša varno. Za varnost v večernih urah je treba dobro poskrbeti. Pogosto se zgodi, da tekač preseneti voznika avtomobila, ker je preslabo osvetljen ter pretemno oblečen. Za svojo varnost mora tekač poskrbeti sam! Bolj kot boste imeli oblačila opremljena z odsevniki, varnejši boste v prometu. Osredotočite se na glavne dele telesa in odsevnike vključite na kape, stopala, pasove in telovnike. Več kot jih boste imeli, bolj boste opaženi. V temi je najpomembnejše obleči odsevnike preko majice ali jakne ker vas bo tako najlažje videti. Odsevno opremo je smiselno namestiti tudi na obutev ter okoli pasu. Seveda pa ne pozabimo tudi na glavo, kamor lahko namestimo svetilko, ki nas bo varovala in osvetljevala pot. Če vam naglavna svetilka ne ustreza poskusite z odsevnim trakom za glavo, ali tekaško kapo z vgrajenimi odsevniki. Zelo dobra izbira za osvetlitev je telovnik,  saj pokrije veliko površino in vas zelo dobro osvetli. Lahko izberete takega z vgrajenimi led lučkami, da bo vaša varnost še boljša. Na noge lahko namestite LED zaponko za čevlje, ki bo osvetljevala vaše korake ali odsevni trak, katerega lahko zapnete okoli gležnja ali roke. Za zapestje imamo v ponudbi tudi privlačne zapestne trakove z odsevniki. 

 S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli