Kolektivni dopust med 16.5. in 27.5. Vsa naročila bodo obdelana v tednu po 27.5. 

V času kolektivnega dopusta izkoristi 20% popust* z uporabo kode: maj2024

*popust velja le na izdelke ki niso v akciji!

Lumino Extra LED odsevni trak moder

6.75 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 2

Koda: ES37628

Najlonski LED trak s 3 načini osvetlitve. S polnjenjem preko USB kabla, veliko načinov uporabe. Narejen je iz najlonskega traku in notranjega traku LED (Light Emitting Diode). Svetleča športna zapestnica je dolga 32 cm in široka 2,5 cm. Trak se lahko prilagodi okončinam zaradi velcro traku od 27 cm do 30 cm. Možno je nastaviti do tri načine utripanja – dolgo svetlobo, hitro utripanje in počasno utripanje.

Dodaj med priljubljene

Biti viden pomeni biti varen med tekom ali kolesarjenjem po cesti po sončnem zahodu. Ko nosite utripajočo zapestnico Lumino Extra , naredite kar želite v temi . Narejen je iz najlonskega traku in notranjega traku LED (Light Emitting Diode). Svetleča športna zapestnica je dolga 32 cm in široka 2,5 cm. Trak se lahko prilagodi okončinam zaradi velcro traku od 27 cm do 30 cm. Možno je nastaviti do tri načine utripanja – dolgo svetlobo, hitro utripanje in počasno utripanje. LED elektroniko napaja polnilna baterija, ki se polni preko USB kabla (priložen). Svetlobni čas zapestnice je približno 3 ure (odvisno od načina osvetlitve).

- Trije načini utripanja

- Dolžina: 32 cm
- Širina: 2,5 cm
- Material: najlonski trak + LED elektronika
- Priložen kabel USB za polnjenje
- baterija za polnjenje LIR2032
- čas: približno 3 ure z enim polnjenjemSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli